Referat medlemsmøte 12.06.2017

Mandag 12. Juni avholdt fotoklubben siste møte før sommerpausen. Fire medlemmer fant tid til dette møtet.

Først informerte leder om at Johnny Blindheim har meldt seg ut av klubben og trer dermed også ut av styret. Styret synes det er beklagelig men respekterer Johnny sin avgjørelse og tar den til etteretning.

Vi gikk så gjennom innkomne bilder i konkuransen. Syv bidrag av god kvalitet hadde vi fått denne gangen. Ett og ett ble tatt frem og vurdert i plenum.
Resultatlisten etter avstemming ble:

  1. Bille - Torgeir Sjursen
  2. Inn for landing - Odd Helge Rabbevåg
  3. Grashoppe - Terje Molnes

Tema for neste innsending er: I strandkanten
Frist innlevering er 28. August ved midnatt.

For å holde medlemmene aktiv nå i sommermånedene så inviterer styret til "fotodugnad". Vi tenker oss at vi hver for oss eller sammen besøker kjente og ukente plasser i kommunen, alle fire øyene det bor folk på og kanskje øyer der det ikke bor folk men som også hører til kommunen. Der skal vi ta bilder, helst mange bilder, motiv kan være så mangt men vi tenker at bygninger, historiske steder, kulturliv, landskap, dyreliv, kommunen om sommeren, festivaler eller badeliv. Eller noe helt annet som f. eks. Folk i farta, det er opp til dere å finne ut hva dere vil ta bilder av. Så samler vi inn bildene etter sommerpausen og sorterer og vurderer alle. Vi ender da opp med (forhåpentligvis) et knippe bilder som så vil brukt i utstilling på råduhset og på omsorgsenteret. Vi kaller prosjektet "Sommer i Giske Kommune i bilder" og håper at mange henger seg på ideen og blir med.

Nå når sommeren så vidt har startet så kan det passe med et kombinert grill- og fototreff. Vi tenker oss Gjerdehamna på Giske er et passende treffsted og klubben stiller med grill, pølser, karbonader og brød. Vil noen ha noe mer fasjonabelt å grille så må de ta med det selv. Et slikt treff er jo ganske væravhengig så det gjelder å hive seg rundt på riktig tidspunkt. Følg med på FB/Giske Fotoklubb (arr. vil bli opprettet), mail eller rykte. Vi tenker neste uke tirsdag/onsdag/torsdag og håper mest på onsdag, så følg med, følg med.

Første møte etter sommerpausen er Mandag 4. September, kl. 19.00 på Frivilligsentralen.

jVS - Polls

Morten
Fotomaraton våren 2014
:) Hva er ....
28
06.apr
Morten
Fotomaraton Våren 2014 2
dfsfsfd
0
06.apr
copyright('jVoteSystem'); if(!$par_bbcode) $jvs->setBBCode($bbcode); //Reset BBCode $general->charset('module'); //Load charset header

Logg inn/ut