Referat medlemsmøte 01.10.2018

Første ordentlige møte etter ferien der fire medlemmer og en interessert møtte.

Vi har gjennomført en vellykket deltagelse på kulturdagen. Standen til Giske Fotoklubb var flott og mange var innom for å se og prate. Om dette også vil synliggjøres i form av nye medlemmer vil vise seg etter hvert. Vi fikk i alle fall vist oss frem på en flott måte.

Kvelden gikk med til å diskutere kulturdagen og opplegget rundt. I og med en potensielt ny medlem var blandt oss fikk vi bedre mulighet til både presentere klubben men også spørre hva som kan være av interesse å ta opp på medlemsmøtene.

Fotokonkurransen slik den har vært gjennomført blir nå lagt om slik at vi fortsatt har et tema men nå tar vi med oss bildene enten på minnepinne eller egen PC, og viser de på møtet. På den måten kan alle få både vist bildene sine og også få både ris og ros. På denne måten håper vi at vi kan utvikle oss til bedre fotografer, både teknisk og komposisjonsmessig.

Neste møte blir mandag 5. november kl. 19.00 på Frivilligsentralen. Tema for bildekritikken er "Close Up". Vel møtt til en hyggelig aften sammen med likesinnede.

jVS - Polls

Morten
Fotomaraton våren 2014
:) Hva er ....
28
06.apr
Morten
Fotomaraton Våren 2014 2
dfsfsfd
0
06.apr
copyright('jVoteSystem'); if(!$par_bbcode) $jvs->setBBCode($bbcode); //Reset BBCode $general->charset('module'); //Load charset header

Logg inn/ut